Kanovaren op de Argens

Kanovaren in een geweldige omgeving
Correns

De rivier Argens is de ideale plek voor kanovaren: de stroming is er licht, de plantengroei weelderig en talrijke plekjes om te zwemmen wachten op u langs heel het traject. U vindt vertrekpunten in Carcès en Correns met verschillende afstanden. (1u, 2u, 4u).

Meer informatie vind u hier.

Golf in Brignoles

Golfen op de prestigieuze golfbanen van Barbaroux Golf
Brignoles

Gelegen in het hart van de Provence in een fantastische 87 hectare bos, ligt Barbaroux Golf, een van Europa's meest prestigieuze golfbanen. De golfbaan is omringd door een Mediterrane bos.
Barbaroux is ontworpen door de Amerikaanse architecten Pete & PB Dye, die er hun karakteristieke handtekening aan hebben gegeven.
De golfbaan heeft vele dramatische holes - tijdens uw ronde zult u bijvoorbeeld af moeten slaan over wijngaarden en de grootste green in continentaal Europa moeten nemen (63 meter lang)! Mocht het allemaal niet lukken dan kunt u heerlijk genieten van de prachtige Provençaalse omgeving.

Meer informatie vind u hier.

Abbaye du Thoronet

Bezoek de mooie Abdij van Thoronet
Thoronet

De abdij van Le Thoronet is een cisterciënzerabdij, vlakbij het dorpje Le Thoronet in het departement Var. Het als de oudste abdij van de drie cisterciënzerabdijen in de Provence. De andere twee cisterciënzerabdijen zijn de abdij van Sénanque, en de abdij van Silvacane. De abdij van Le Thoronet wordt ook wel als het hoogtepunt van de Romaanse bouwkunst in de Provence beschouwd.

Meer informatie vind u hier.

Ile de Porquerolles

Geniet van het het natuurreservaat Porquerolles
Porquerolles

Ontdek de magische sfeer van het eiland Porquerolles, de natuur, de stranden en de onderwaterwereld terwijl u geniet van zachte Porquerollaises avonden. Dit geweldige natuurreservaat bied voor ieder wat wils.

Meer informatie vind u hier.